Kompatibilní verze
Veganská houbová polévka s lilkem a divokou rýží a opečeným chlebem
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 gramů divoké rýže
- teplá voda, pro namáčení rýže
- 30 gramů cibule
- 1 stroužek česneku
- 100 gramů čerstvých hub, na plátky
- 40 gramů pórku, na plátky
- 30 gramů veganské pomazánky
- 150 gramů vody
- 150 gramů kokosového mléka
- 1 čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
- 1 čajová lžička sušeného oregana
- ¼ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky černého mletého pepře
- petržel, čerstvá pro ozdobení
- ½ limetky, nejlépe bio
- chléb, na plátky, opečený
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 2939.8 kJ / 702.6 kcal
- Protein
- 15.7 g
- Sacharidy
- 62.5 g
- Tuk
- 38.8 g
- Nasycený tuk
- 24.9 g
- Vláknina
- 6.9 g
- Sodík
- 626.9 mg
Alternativní recepty
Quiche s chřestem a čerstvým kozím sýrem
1 Std. 20 Min
Veganská dršťková polévka s cizrnou a hlívou ústřičnou
30 Min
Nadýchaný pórkový koláč
2 Std.
RAW kokosoví šneci
12 godz. 20 min
Veganské sýrové fondue
Žádné hodnocení
Dýňové stew s cizrnou a kadeřavou kapustou
45min
Mrkvové pesto
30 Min
RAW papriky plněné směsí zeleniny a semínek
5 Min
Sýrová terina s brokolicí a čerstvým špenátem
4 godz. 45 min
Hummus
5 Min
Šťavnatý kořeněný jehněčí guláš s kumquatem
1h 5min
Caponata
30 Min