Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 125 gramů slunečnicových semínek, máčených 2-4 hodiny ve vodě a scezených
- 210 gramů mrkve, na kousky
- 50 gramů řapíkatého celeru, na kousky
- 30 gramů červené cibule
- 40 gramů pasty tahini
- 60 gramů citrónové šťávy
-
1
polévková lžíce čerstvého kopru
nebo 1 polévková lžíce sušeného kopru - 1 čajová lžička japonské sójové omáčky typu tamari
- 2 červené papriky, menší, napůl, bez semínek
- 2 žluté papriky, menší, napůl, bez semínek
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1404 kJ / 336 kcal
- Protein
- 10.9 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 21.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Veganský čedar z kešu
3h 10min
Mrkvové pesto s vlašskými ořechy
10min
Fenyklový salát s grapefruitem
20min
Citrónové hummusové noky
Žádné hodnocení
Bramborovo mandlové placky s fazolemi a rajčatovou omáčkou
50min
Čočková pěna
Žádné hodnocení
Čočková sekaná
6h 20min
Celerové ragú s mandlemi
45min
Kapustové rolky s jáhlami a houbovou omáčkou
1h 40min
Středomořský zeleninový pekáč
50min
RAW omáčka z para ořechů a paprik
Žádné hodnocení
Hummus z červené řepy
10min