Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 gramů čekanky
- 20 gramů kandovaného zázvoru
- 40 gramů pekanových ořechů
- 150 gramů řapíkatého celeru, na 5 mm kousky
- 100 gramů jablek (jakékoliv odrůdy), bez jader, na čtvrtky
- 150 gramů červené papriky, bez semínek, na kousky
- 30 gramů majonézy
- 2 čajové lžičky citrónové kůry, strouhané
- 40 gramů citrónové šťávy
- 1 čajová lžička medu
- 1 polévková lžíce čerstvého tymiánu, pouze lístky
- 1 čajová lžička soli
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- 1 granátové jablko
- 10 gramů mikrozeleniny, klíčků
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 565.1 kJ / 135.1 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Sacharidy
- 18.3 g
- Tuk
- 7.2 g
- Nasycený tuk
- 0.8 g
- Vláknina
- 5.6 g
- Sodík
- 333.4 mg
Alternativní recepty
Chřest se šunkou, holandskou omáčkou a bramborami
1 Std.
Marocká kuřecí stehna
1h 40 min
Trifle se sektem a omáčkou z jahod a malin
3 godz. 40 min
Kaštanová krémová polévka
1h 10min
Hugo Spritz
25 Std. 10 Min
Pikantní salát s mletým kuřecím masem
30 Min
Cuketová omeleta s našlehanými bílky
30 Min
Bramborový salát s křepelčími vejci, kapary a ančovičkami
30 Min
Hovězí kari s kokosovými roti (Kuruma Iraichchi)
2 Std. 10 Min
Salát z červeného zelí s gorgonzolou a fíky
10 Min
Salát z fenyklu, řapíkatého celeru a zelených jablek (TM6)
15 Min
Bavorský bramborový salát
15 Min