Kompatibilní verze
Bramborový salát s křepelčími vejci, kapary a ančovičkami
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 žloutky
- 1 ½ vrchovaté čajové lžičky dijonské hořčice
- 1 špetka soli, plus navíc na dochucení
- 1 špetka mletého černého pepře, plus navíc na dochucení
- 20 gramů citrónové šťávy
- 50 gramů olivového oleje
- 250 gramů slunečnicového oleje
- 5 ančoviček v oleji, scezených
- 2 polévkové lžíce nakládaných kaparů, scezených
- 40 gramů červené cibule, napůl
- 5 gramů čerstvé petržele, jen lístky
- 3 snítky čerstvého estragonu, jen lístky
- 5 stonků čerstvé pažitky, překrojené napůl
- 12 křepelčích vajec
- 500 gramů vody
- 750 gramů salátových brambor, na plátky (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2601 kJ / 628 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 56 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Křupavé parmazánové tyčinky
35min
Červené rybí kari
30min
Tomatová polévka s bazalkovým pestem
45 min
Trhané kuřecí maso v tortille s avokádem a čedarem
1h 15min
Hovězí kari s kokosovými roti (Kuruma Iraichchi)
2 godz. 10 min
Zahradní focaccia
2 godz. 10 min
Rizoto s houbami a špenátem
55min
Čekankový salát, těstoviny s hovězím ragú a tvarohový krém s jahodovou čokoládou
35min
Paprikovo-cuketový quiche
1h
Grilované kuře naplocho v pikantní marinádě s bramborami a koriandrovým dipem
4h 30min
Lilkové kari s kokosovým mlékem a arašídovým máslem
30min
Krevetová polévka s chorizem a bramborami
40min