Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- olej na vymazání
- 70 gramů vlašských ořechů
- 30 gramů dýňových semínek
- 350 gramů dýně, na kousky
- 350 gramů mrkve, na kousky
- 80 gramů sušených brusinek
- 1 cibule, napůl
- 6 snítek čerstvé petržele, jen lístky
- 400 gramů ovesného krému, ovesné alternativy smetany
- 25 gramů ovesných vloček, jemných
- 2 čajové lžičky soli
- 1 čajová lžička čerstvě umletého pepře
- 1 čajová lžička mletého zázvoru
- ½ čajové lžičky mletého kardamomu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1705 kJ / 408 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 7.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Extra výživná vegetariánská polévka
30 min
Pohankovo-datlové kuličky
24hod. 20min
Quinoa salát se zeleninou a bylinkami
35 min
Bramborovo-cizrnová polévka s kari
30 min
Polentová pizza
1h
Pomalu vařený fazolový cassoulet s ořechovým pestem
4h 30min
Pomalu vařený krémový dahl s pečeným květákem
16h
Bramborovo mandlové placky s fazolemi a rajčatovou omáčkou
50 min
Čočka na kari s dýní v páře
1h 15 min
Zeleninové kari s rýží
1h
Indický čočkový dahl
30 min
Frittata s batáty, cuketou a kozím sýrem
45 min