Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 gramů čerstvé petržele, pouze listy
- 20 gramů čerstvého zázvoru, na tenké plátky (2 mm)
- 30 gramů olivového oleje, plus extra pro smažení
- 100 gramů červené cibule, na čtvrtky
- 200 gramů batátů, na kousky (3 cm)
- 100 gramů cukety, na kousky (3 cm)
- 100 - 150 gramů červené papriky, na kousky (3 cm)
- 6 velkých vajec (63-73 gramů)
- ½ čajové lžičky mořské soli
- 80 gramů kozího sýra, měkkého
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1382 kJ / 330 kcal
- Protein
- 16.3 g
- Sacharidy
- 15.9 g
- Tuk
- 22.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratinované cukety a rajčata
1h
Fazolovo-quinoové karbanátky s guacamole
1h
Lososový salát s quinou, fetou a míchanou zeleninou
50min
Lilkové ragú s cizrnou
45 min
Kari s lilkem, špenátem a čočkou
25 min
Musaka z červené čočky
2 godz. 20 min
Kešu ořechy a zelenina s omáčkou z arašídového másla a rýží
45 min
Gratinovaná dýně s mrkví
50min
Bramborovo mandlové placky s fazolemi a rajčatovou omáčkou
50min
Květákovo-špenátové lasagne
1h 45 min
Středomořský zeleninový pekáč
50min
Quiche s fetou a červenou řepou
1 godz. 50 min