Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 gramů vody
- 150 gramů dýně hokkaidó, bez semínek, na kostky
- 1 vejce
- 100 gramů medu
- 120 gramů fruktózy
- 100 gramů másla, pokojové teploty
- 400 gramů špaldové mouky, plus na pomoučnění válu
- 1 čajová lžička jedlé sody
- 1 polévková lžíce perníkového koření
- 1 čajová lžička citrónové šťávy
- 1 polévková lžíce rumu (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 60 kusů
- Kalorie
- 12081 kJ / 2876 kcal
- Protein
- 69 g
- Sacharidy
- 458 g
- Tuk
- 98 g
- Vláknina
- 43 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Špaldová jablečná bábovka bez tuku
1h
Mrkvové muffiny s vlašskými ořechy
45 Min
Cuketový koláč s vlašskými ořechy a datlemi
1h 55min
Muffiny mrkváče pro každé školáče
55 Min
Pohankovo-datlové kuličky
24hod. 20min
Jáhlové kuličky z tělocvikářovy bedničky
55 Min
Špaldoví medvídci s mandlí
1h 10min
Jablečno-ořechové muffiny
45 Min
Dýňovo-jablečný koláč
3ωρ.
Ořechovo-datlové hrudky
45 Min
Pohankové miništoly
1h 50min
Dýňové karbanátky se špaldou
1h 40min