Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 gramů kapusty, na kousky
- 100 gramů mrkve, na malé kousky (1 cm)
- 50 gramů batátů, na malé kousky (1 cm)
- 100 gramů brambor, malých, červených, na kousky
- 100 gramů cibule
- 4 stroužky česneku
- 1 malý kousek zázvoru, čerstvého (1 cm)
- 1 polévková lžíce oleje
- 1 čajové lžičky kari
- ½ čajová lžička koriandru, mletého
- 1 čajová lžička soli
- 1000 gramů vody
- 160 gramů červené čočky
- citrónová šťáva, dle chuti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 650 kJ / 155 kcal
- Protein
- 8.6 g
- Sacharidy
- 24.87 g
- Tuk
- 2.22 g
- Vláknina
- 1.68 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fazolková polévka
35min
Extra výživná vegetariánská polévka
30min
Polévka z růžičkové kapusty
45 Min
Cizrnová polévka s jehněčím masem
45 Min
Zelný Eintopf s bílými fazolemi a rajčaty
40min
Cizrnová polévka s listovým špenátem
35min
Bramborovo-cizrnová polévka s kari
30min
Dýňové stew s cizrnou a kadeřavou kapustou
45 Min
Eintopf se zelím a kroupami
1h
Krémová polévka s batáty a cizrnou
35min
Turecká nevěstina polévka
50 Min
Jáhlová polévka se zeleninou
35min