Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 stroužek česneku
- 100 gramů cibule, napůl
- 150 gramů zelené papriky, na čtvrtky
- 20 gramů oleje
- 800 gramů sterilovaných rajčat v plechovce
- 500 gramů kysaného zelí, nahrubo pokrájeného
-
1
kostku zeleninového bujónu
nebo 1 vrchovatou čajovou lžičku zeleninové dochucovací pasty - 500 gramů bílých fazolí, velkých, sterilovaných, okapaných
- 2 špetky mletého černého pepře (volitelně)
- 1 čajovou lžičku cukru
- 1 polévkovou lžíci sušené saturejky
- 150 gramů vody
- 50 gramů smetany
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 573 kJ / 136 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 7.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Veganská dršťková polévka s cizrnou a hlívou ústřičnou
30 Min
Extra výživná vegetariánská polévka
30 Min
Cizrnová polévka s jehněčím masem
45 Min
Kari polévka s červenou čočkou a batáty
45 Min
Ruský salát z červené řepy
1h 10min
Mexické fazole s krustou z polenty
1h
Směs na proteinový chléb
10 min
Červené RAW stew z čerstvé zeleniny
5 min
Žampióny plněné kysaným zelím
40min
RAW pomazánka z pekanových ořechů
5 min
Kapusta plněná žampióny s hříbkovou omáčkou (golabki)
1h 30min
Eintopf se zelím a kroupami
1h