Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 gramů dýně hokkaidó, nebo máslové dýně
- 5 - 10 gramů zázvoru
- 170 gramů másla, pokojové teploty
- 100 gramů cukru, hnědého
- 1 vejce
- 140 gramů medu
- 350 gramů hladké mouky
- 1 balíček kypřícího prášku do pečiva
- ½ čajové lžičky skořice
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcí
- Kalorie
- 1207 kJ / 288 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Sacharidy
- 38.8 g
- Tuk
- 12.7 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Špaldová jablečná bábovka bez tuku
1h
Zelené smoothie lívanečky
45 分钟
Cizrnové kuličky s dýní
25 min
Šťavnatý polentový nákyp s jablky (bez lepku)
1h 25min
Polentový koláč s meruňkami (bez cukru)
55 分钟
Špaldový koláč s rebarborou a zázvorem
1 Std. 20 Min
Slaný koláč s tvarohem a pečenou řepou
2 Std. 30 Min
Sladké müsli houstičky
2 Std.
Dýňovo-jablečný koláč
3h
Dýňová frittata s petrželovým dipem
40 分钟
Dýňové karbanátky se špaldou
1 godz. 40 min
Extra ořechovo-semínková granola
1 godz. 40 min