Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Těsto
- 100 gramů červené řepy, neoloupané
- 1 polévková lžíce olivového oleje
- 250 gramů hladké mouky, plus navíc na pomoučení válu
- 150 gramů másla, nakrájeného na kousky
- ¼ čajové lžičky soli
- 1 vejce
Náplň
- 230 gramů tvarohu, kozího nebo ovčího
- 100 gramů smetany, min. 30 % tuku
- 1 vejce
- 2 špetky mletého černého pepře
-
1
polévkovou lžíci čerstvého tymiánu
nebo ⅓ polévkové lžíce sušeného tymiánu - 30 gramů piniových oříšků, na ozdobu (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1058 kJ / 252 kcal
- Protein
- 6.6 g
- Sacharidy
- 17.8 g
- Tuk
- 17.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Květáková pizza
30 min
Chlebíček z dýně se zázvorem
1h
Čokoládovo-kaštanový cheesecake
1h 45 min
Perníkový knedlík se švestkovou omáčkou
55 Min
Dýňový cheesecake se skořicí
1h 30 min
Riccotové muffiny se špenátem
35 min
Dýňová frittata s petrželovým dipem
40min
Lasagne se špenátovo ricottovou náplní
1h 20 min
Čokoládové tyčinky s dýní a špaldovými vločkami
1h 10 min
Rajčata plněná směsí rýže, hub a ořechů
1h 5min
Batátové lívance s chilli salsou
40min
Quiche s fetou a červenou řepou
1h 50min