Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 gramů dýně hokkaido, na kousky, bez semínek
- 1 plátek čerstvého zázvoru (přibližně 2–3 mm)
- 400 gramů vody
- ¼ čajové lžičky soli
- 500 - 600 gramů jablečného džusu
- 20 - 40 gramů javorového sirupu, v závislosti na sladkosti jablečného džusu a osobní chuti
- 1 - 2 špetky mleté skořice
- 6 kroužků sušených jablek (křížal)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 355 kJ / 85 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 0.5 g
- Nasycený tuk
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Makové bagely
1h 25 min
Golden Hour (Zlatá hodinka)
15min
Mandlové Matcha Latte
10 Min
Ovesné mléko
1h 10min
Batátové muffiny s vlašskými ořechy
1h
Bretaňské sušenky (bez cukru)
1h
Red Energy Boost (Červená energie)
15min
Špagety s batátovo-rajčatovou omáčkou
35min
Fazolková polévka s koprem a vejcem
30min
Batátový eintopf s klobásou a fazolemi
45min
Kremrole
2 godz. 5 min
Mrkvové muffiny s vlašskými ořechy
45min