Kompatibilní verze
Mátová marináda se sirupem z granátového jablka
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 gramů čerstvých mátových lístků
- 2 stroužky česneku
- 80 gramů sirupu z granátového jablka
- 30 gramů citrónové šťávy
- 30 gramů olivového oleje
- ½ čajové lžičky mořské soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- Nutriční hodnoty
- na 170 gramů
- Kalorie
- 2103.1 kJ / 502.7 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 57.7 g
- Tuk
- 30.2 g
- Nasycený tuk
- 4.2 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 968.8 mg
Alternativní recepty
Mac and Cheese
1hod.
Kuskusový salát s baby špenátem, fetou a česnekovou zálivkou
20min
Galette s ratatouille pro TM6
1h 30 min
Houbový crème brûlée
Žádné hodnocení
Panellets
11 Std. 20 Min
Mandarinkový dort s přelivem
45min
Taštičky s bramborovou-hráškovou nádivkou
Žádné hodnocení
Quinoa tabouleh
12 Std. 40 Min
Mazaní smajlíci
1h 35min
Citrónový japonský cheesecake
1hod. 45min
Tuňákové kuličky s ricottou
20min
Karpatka
4 godz. 30 min