Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1100 gramů vody
- 1 čajová lžička soli
- 200 gramů hnědé rýže, propláchnuté
- 250 gramů čerstvých filetů pstruha, bez kůže, vykostěných
- 40 gramů medu
- 20 gramů dijonské hořčice
- 20 gramů hrubozrnné hořčice
- 40 gramů jablečného octa
- 80 gramů hroznového oleje
- 1 čajová lžička mořské soli
- 200 gramů rukoly
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2436 kJ / 581 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 64.5 g
- Tuk
- 25.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kuřecí maso v kokosovém těstíčku
40min
Bulgurový salát s granátovým jablkem a fetou
50min
Kukuřičná polévka s kuřecím masem
35min
Vepřový Wellington s hráškovou náplní a přelivem ze šumivého vína
1h 15min
Obláčková pečená vejce
20min
Sticky Gochujang marináda na kuřecí křidélka
Žádné hodnocení
Univerzální chléb se senzorem
45 Min
Carpaccio z červené řepy (TM6)
Žádné hodnocení
Jehněčí kotlety sous-vide s hráškovo-bramborovým pyré
3h 15min
Rajčatový vývar
3h 15min
Králičí filet se slaninou a kuskusem z brokolice
1h
Bliny s rajčatovo-avokádovou salsou a křenovou omáčkou
45 Min