Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 gramů extra panenského olivového oleje
- 20 gramů červeného vinného octa
- 10 gramů citrónové šťávy
- ½ polévkové lžíce medu
- ¼ čajové lžičky česnekového prášku
- ¼ čajové lžičky soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- 80 gramů červené cibule, na čtvrtky
- 60 gramů vypeckovaných černých oliv, napůl
- 8 cherry rajčat, napůl
- 400 gramů listového salátu (např. římského), na čtvrtky
- 250 gramů sýru halloumi, grilovaného, na plátky (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1257 kJ / 302 kcal
- Protein
- 16.8 g
- Sacharidy
- 7.8 g
- Tuk
- 22 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratinované brambory
1h 15 min.
Kuskusový salát s baby špenátem, fetou a česnekovou zálivkou
20min
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
1h
Salát z červené řepy s halloumi na celozrnném toustu
40 min.
Tagliatelle s hráškovým pestem a pošírovaným vejcem
30 min.
Červené rybí kari
30 min.
Orange Passion (Oranžová touha)
15min
Quinoový salát s fazolemi a kozím sýrem
30 min.
Velikonoční pizza s rukolou a mini mozzarellou
1 godz. 45 min
Těstovinový salát Caprese
25min
Pestrý salát s kuskusem, ráno běžíš za busem
25min
Těstoviny se zeleninovým ragú
45 Min