Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Souse-vide vepřová panenka
- 600 gramů vepřové panenky
- ½ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- 20 gramů másla
- 1400 - 1500 gramů vody (přibližně)
- 30 gramů citrónové šťávy (přibližně z půlky citrónu)
- 1 polévková lžíce olivového oleje
Houbová omáčka
- 2 stroužky česneku
- 20 gramů másla
- 20 gramů sušených hub
- 210 gramů smetany ke šlehání, 33 % tuku
- 1 čajová lžička kukuřičného škrobu
- 1 špetka mletého černého pepře
- 1 čajová lžička hovězího bujónu, tekutého, ve skleničce
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1762.4 kJ / 421.2 kcal
- Protein
- 32.9 g
- Sacharidy
- 7.1 g
- Tuk
- 29.1 g
- Nasycený tuk
- 14.9 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 522.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Křupavý jogurtový chléb
3h
Masové kuličky s pikantním sýrem a bramborami
1h
Krémová kuřecí polévka
45min
Mléčné bulky s datlemi
1h
Toustový chléb se zakysanou smetanou
1 godz. 40 min
Krémová hrášková polévka
40min
Losos v javorovo-hořčičné omáčce s brokolicí
20min
Salát z nastrouhané mrkve pro TM6
10 min
Affogato se zmrzlinou z pečených banánů
10 Std. 55 Min
Brokolicový krém
30min
Jemná kuřecí prsa à la sous-vide
1h 35 min
Mazanec
2 godz. 15 min