Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mátová vinaigrette
- 20 gramů extra panenského olivového oleje
- 10 gramů jablečného octa
- 5 čerstvých mátových lístků
- ½ čajové lžičky soli
Kuřecí salát
- 1000 gramů vody
- 100 gramů mrkve, na kousky
- 50 gramů řapíkatého celeru, na kousky
- 40 gramů šalotky, na kousky
- 4 kuřecí stehna, horní části, bez kůže (každé cca 70 gramů)
- 5 gramů soli, hrubé
- 200 gramů brambor, na kousky
- 15 kusů zeleného chřestu
- 100 gramů sýru fontina
- 15 cherry rajčat
- 15 oliv, černých, vypeckovaných
- 420 gramů nakládané zeleniny, typu italská giardiniera (slité)
- 10 artyčokových srdcí v oleji, na kousky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 958 kJ / 229 kcal
- Protein
- 18.7 g
- Sacharidy
- 6.7 g
- Tuk
- 14.1 g
Alternativní recepty
Dýňové půlměsíčky s tomatovým dipem
1h
Polentové koláčky (bez lepku)
1h
Cuketové bábovičky
50min
Pomazánka z lilku
45 Min
Pohankové placky s ovocem
1 Std. 25 Min
Rýnský tmavý chléb
1h 30min
Pomerančový dresink s kari
5min
Drůbeží nářez
Žádné hodnocení
Ras el hanout
5min
Krevetové máslo
Žádné hodnocení
Puding v páře s malinovým džemem
55 Min
Bramborovo - zeleninové pyré
40min