Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Náplň
- 150 gramů goudy
- 200 gramů anglické slaniny, na kousky
- 500 gramů cibule
- 20 gramů slunečnicového oleje
- 20 gramů hladké mouky
- 80 gramů bílého vína
- 150 gramů smetany ke šlehání, min. 33 % tuku
- ½ čajové lžičky soli
- 1 špetka mletého černého pepře
Těsto
- 400 gramů hladké mouky
- 1 balíček sušeného droždí
- 100 gramů bílého vína
- 100 gramů slunečnicového oleje
- 1 špetka krystalového cukru
- 1 špetka soli
Dokončení
- slunečnicový olej, na vymazání formy
- 4 polévkové lžíce strouhanky
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 971 kJ / 231 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 15 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 272 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Skořicoví minišneci na špejli
1h 30min
Citrónová babeta
1h 20min
Banánové brownies
40min
Pomerančový chlebíček
50min
Banana bread
1h
Žitno-pšeničný chléb z droždí
2h 10min
Česneková krémová polévka se šlehačkou a opečenými krutony
1h
Italské grissini
2h
Bavorské preclíkové bulky
4 godz. 30 min
Bramborová kari polévka
35min
Domácí chléb se zákysem
2h 10min
Grilované žampióny plněné pikantní sýrovou směsí
40min