Kompatibilní verze
Sous-vide kuřecí ballotine s omáčkou z červených paprik
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Náplň
-
20
gramů čerstvého estragonu, jen lístky
nebo 20 gramů čerstvé pažitky, nasekané (4 cm) - 80 gramů artyčokových srdíček v oleji, scezených
- 100 gramů ricotty
- ½ čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
Kuřecí ballotine a omáčka z červené papriky
- 3 kuřecí prsa (à 180–200 gramů)
- voda, na ponoření sáčku
- 1400 - 1500 gramů vody (přibližně)
-
30
gramů citrónové šťávy (cca z půlky citrónu)
nebo 1 čajová lžička vitamínu C (kyseliny askorbové) - 2 červené papriky, napůl, bez semínek
- 4 stroužky česneku
- 40 gramů olivového oleje
- ¼ čajové lžičky soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1756 kJ / 420 kcal
- Protein
- 52 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 188 mg
Alternativní recepty
Vepřová panenka ve slanině s barbecue máslem
1h 45min
Sous-vide jahody s pěnou z bílé čokolády
2h
Ananas v balíčku
1 Std.
Sous-vide hrušky se skořicovou omáčkou
2 godz. 5 min
Kachní prsa s pomerančovým zabaglione
2h 20min
Kuskus s kuřecím a jehněčím masem a pikantními klobáskami
1 Std. 10 Min
Sous-vide krvavý steak s omáčkou béarnaise
2h 20min
Marinované krevety
1 Std. 10 Min
Pomalu vařená cizrna
14h 40 min.
Restované houby (300 gramů)
25 Min
Losos v balíčku se sušenými rajčaty a kuskusem
35 Min
Jemná kuřecí prsa à la sous-vide
1 godz. 35 min