Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 stonky čerstvého kopru, otrhané špičky (volitelně)
- 300 gramů fenyklu, na kousky
- 150 gramů řapíkatého celeru, na kousky
- 30 gramů extra panenského olivového oleje
- 20 gramů čerstvě vymačkané šťávy z limetky
- ½ čajové lžičky soli
- 5 - 8 kuliček růžového pepře
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 409 kJ / 98 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mrkvovo-rukolový dip
40 min
Lososový salát s quinou, fetou a míchanou zeleninou
50min
Rizoto s uzeným lososem a pórkem
40 min
Soté se žampiony, cuketou a sušenou šunkou
25 min
Salát romanesco
1h 45 min
Jahodová granola s mátou
Keine Bewertungen
Květákové kari s limetkou a fazolemi
50min
Fenyklový salát s grapefruitem
20min
Sezamové pesto
10 min
Veganské sádlo
3 godz. 15 min
Špízy z drůbežích jater s květákovým pyré a cizrnou
Keine Bewertungen
Petrželové pesto
10 min