Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 gramů parmazánu, na kousky
- 8 snítek směsi čerstvých bylinek (např. rozmarýn, šalvěj, tymián), jen lístky, plus na ozdobu
- 1500 gramů vody
- 150 gramů quinoy, propláchnuté a scezené
- 2 stroužky česneku
- 150 gramů cibule, napůl
- 20 gramů sušených rajčat, v oleji, scezených
- 1 polévková lžíce olivového oleje
- 15 vypeckovaných černých oliv, překrojených
- 1 polévková lžíce nakládaných kaparů, scezených
- 40 gramů piniových oříšků
- ¼ čajové lžičky mořské soli
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- 6 paprik různých barev, menších, bez jádřinců
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1033 kJ / 246 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Sacharidy
- 21.6 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 5.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Jarní závitky
30 min
Ratatouille
40min
Brambory na středozemní způsob
2 Std. 30 Min
Riccotové muffiny se špenátem
35 min
Penne s čočkovo-rajčatovou omáčkou - z jednoho hrnce
40min
Mexické fazole s krustou z polenty
1h
Lasagne se špenátovo ricottovou náplní
1h 20min
Polentové hranolky s rozmarýnem a tymiánem
1h 20min
Makadamové pesto s bazalkou a limetkou
Žádné hodnocení
Špenátové gnocchi alla Romana
1h 25min
Quiche s fetou a červenou řepou
1 Std. 50 Min
Palak Paneer
45min