Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 gramů červeného hlávkového zelí, na kousky
- 100 gramů hrušek, pevných, na čtvrtky, bez jádřince (se slupkou)
- 1 svazek čerstvého koriandru, jen lístky, plus na ozdobu
- 20 gramů citrónové šťávy
- 1 polévková lžíce olivového oleje
- 1 čajová lžička soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 260 kJ / 62 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Teplý čočkovo-chřestový salát s citrónovou marinádou a sýrem feta
1h
Salát z červené řepy s jablky a ořechy
10 Min
Ruský salát z červené řepy
1h 10min
Tuňákový tatarák s avokádovým krémem
20min
Lososový salát s quinou, fetou a míchanou zeleninou
50min
Zimní salát s pohankou a růžičkovou kapustou
45min
Fazolovo-okurkový salát s podmáslím a mátou
40min
Okurkový salát
5 Min
Zelný salát s bylinkami
10 Min
Králík po sicilsku
1 Std. 20 Min
Pohanková kaše s mákem a švestkami
15 min
Řecký zelný salát
2 godz. 15 min