Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 gramů sýru parmazánu, na kousky (3 cm)
- 600 gramů vody
- 500 gramů brambor, moučných, typu C, oloupaných, na plátky
- 300 gramů dýně, na kostičky (2-3 cm)
- 550 gramů polohrubé mouky, nebo dle potřeby
- 5 gramů citrónové kůry, bio
- 1 vejce
- 3 čajové lžičky soli
- 1 špetka muškátového oříšku, mletého
- 25 gramů másla
- 300 gramů mléka
- 15 gramů hladké mouky
-
150
gramů italského sýru taleggio, na kousky (3 cm)
nebo 150 - 200 gramů sýru goudy - ½ svazek pažitky, nasekané
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2473 kJ / 591 kcal
- Protein
- 26.2 g
- Sacharidy
- 75.3 g
- Tuk
- 22.7 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rizoto s parmazánem
30 min
Červená smetanová čočka
15min
Špagety alla Norma
1h 30 min
Dýňovo-rajčatová polévka s kokosovým mlékem
35 min
Čerstvé těsto na těstoviny
40min
Dýňové kroupoto s parmazánem
1h 30 min
Mušličky s dýní a slaninou
30 min
Kokosový jogurt (veganský)
12h 25 min
Špaldovo-pohankové tortilly s chilli con carne
2h
Špenátové vafle s krémem z gorgonzoly, hroznovým vínem a ořechy
55 Min
Lokše s mákem
24 Std. 30 Min
Quiche s fetou a červenou řepou
1h 50min