Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 gramů krup
- 200 gramů dýně Hokkaidó
- 50 gramů parmazánu, na kousky
- 50 gramů šalotky, na kousky
- 1 stroužek česneku
- 30 gramů extra panenského olivového oleje, plus na pokapání dýně
- 750 gramů zeleninového vývaru
- 40 gramů másla
- 1 špetka soli
- 1 špetka pepře, černého, čerstvě umletého
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 900 kJ / 215 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Sacharidy
- 54.05 g
- Tuk
- 20.63 g
- Vláknina
- 1.83 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Špenátové rizoto
30 Min
Kroupy se žampióny
55min
Dýňovo-rajčatová polévka s kokosovým mlékem
35 Min
Granola s kokosem a brusinkami
50min
Riccotové muffiny se špenátem
35 Min
Dýňová frittata s petrželovým dipem
40min
Křupavé zeleninové placky s červenou řepou
1 Std. 20 Min
Rizoto s krémovou rukolou
40min
Quiche s fetou a červenou řepou
1 godz. 50 min
Rizoto s dýní a taleggiem
45min
Kokosový Dhal
20 Min
Rizoto s cuketou a sýrem feta
30 Min