Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Korpus
- 20 gramů másla
- 40 gramů sušenek, základních, máslových
- 20 gramů celých ořechů (např. lískových, vlašských, pistácií nebo mandlí)
-
20
gramů hnědého cukru
nebo 20 gramů medu
Náplň
- 300 gramů čerstvého sýru
- 50 gramů smetany, jakéhokoliv typu, min. 30% tuku
- 60 gramů krystalového cukru
-
1 ½
čajové lžičky vanilkového cukru, domácí výroby
nebo 1 čajová lžička vanilkového extraktu - 1 špetka soli, jemné
- 2 vejce
- 400 gramů vody
Ovocná poleva
- 200 gramů směsi čerstvého ovoce, červeného nebo mraženého ovoce, červeného
- 40 gramů krystalového cukru
- Nutriční hodnoty
- na 1 zavařovací sklenice
- Kalorie
- 1636 kJ / 391 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 1.6 g
Alternativní recepty
Čokoládová panna cotta
4 Std. 5 Min
Chia jogurtová sklenička
10min
Tapiokový dezert s kokosovým mlékem a malinami
8h 20min
Cupcaky se sušenými rajčaty, sýrem feta a avokádem
1h 40 min
Tvarohovo-banánový dezert
15 min
Mini cheesecaky s mangovým pyré
3 Std.
Mandarinková pěna s bílou čokoládou
2hod. 30min
Pistáciové tartaletky s ricottou a borůvkami
2hod. 30min
Trifle se sektem a omáčkou z jahod a malin
3 godz. 40 min
Malinovo-tvarohové dortíky ve skle
1h
Panna cotta
6 Std. 15 Min
Cupcaky tiramisu
1h