Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kuřecí roládky
- 3 plátky kuřecích prsou, bez kostí
- sůl
- pepř, mletý
- 80 gramů cibule, napůl
- 250 gramů žampiónů, na čtvrtky
- 15 gramů olivového oleje
- ½ čajové lžičky tymiánu, sušeného, plus extra navíc
- 6 plátků tvrdého sýru
- 1000 gramů vody
-
1
čajová lžička kuřecí dochucovací pasty
nebo 1 kostka kuřecího bujónu - 250 gramů dlouhozrnné rýže
Omáčka
- 150 gramů smetany, min. 30 % tuku
- 30 - 40 gramů hladké mouky
- ½ čajové lžičky směsi bylinek, sušených
- 1 čajová lžička křenové pasty
- sůl, na ochucení
- pepř černý, mletý, na ochucení
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1314 kJ / 314 kcal
- Protein
- 19.6 g
- Sacharidy
- 36.7 g
- Tuk
- 10.7 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Roštěnky s bramborami
1 Std. 20 Min
Vepřové medailonky s liškovou omáčkou a knedlíčky
50min
Kuře se smetanovo-zeleninovou omáčkou
50min
Katův šleh
35min
Kari kuře se žampióny a basmati rýží
35min
Kari nudle s vepřovým masem
45 Min
Vepřové maso na česneku se zeleninou a bramborami
1h
Vepřová panenka s kyselým zelím a bramborovým pyré
1h 10min
Španělské ptáčky s knedlíkem
1h 40min
Zapečené brambory se žampióny a sýrem camembert
1h
Kotleta s hříbky a rýží
55min
Vepřové kotlety s fazolemi a bramborami
2 Std.