Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 gramů hovězího masa, nízkého roštěnce
- 1 čajová lžička hrubozrnné soli
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- 1 snítka čerstvého tymiánu, jen lístky
- 1 větvička čerstvého rozmarýnu, jen lístky
- 150 gramů dijonské hořčice
- 50 gramů worcesterové omáčky
- 150 gramů kečupu
- 170 gramů olivového oleje
- 1400 - 1500 gramů vody (přibližně)
- 30 gramů citrónové šťávy
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2830.3 kJ / 676.5 kcal
- Protein
- 39.7 g
- Sacharidy
- 15.9 g
- Tuk
- 51.8 g
- Nasycený tuk
- 9.5 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 1500.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Portugalský chléb (Pão de água)
3h 30min
Loupání brambor (s krytem mixovacích nožů 2v1)
5min
Smetanová vanilková zmrzlina (Gelato alla crema)
10h 15min
Bavorské preclíkové bulky
4h 30min
Zeleninové chipsy pečené v troubě (TM6)
Žádné hodnocení
Glazovaná karotka s medem
1 Std. 20 Min
Citrónové máslo s petrželí
50 Min
Čtyřzrnné muffiny
45min
Grapefruitový sorbet se šumivým vínem
8h 15min
Ananasové carpaccio s jahodovým sorbetem
20 Min
Šípkový sirup
24h 30min
Coq au vin (kuře na červeném víně)
2h