Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 gramů vody
- 500 gramů kuřecích prsou, nakrájených na plátky
- 150 gramů žampiónů, na plátky
- 1 stroužek česneku
- citrónová kůra, strouhaná, z 1/2 bio citrónu
- 2 čajové lžičky dijonské hořčice
- 1 polévková lžíce vinného octa
- 1 čajová lžička hnědého cukru
- 100 gramů olivového oleje
- 1 špetka muškátového oříšku, strouhaného
- 1 špetka mořské soli
- 1 špetka pepře, mletého
- 400 gramů čerstvého baby špenátu
- 6 kusů jarní cibulky, nakrájené
- 100 gramů loupaných mandlí
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 2344 kJ / 560 kcal
- Protein
- 37.4 g
- Sacharidy
- 5.7 g
- Tuk
- 40.4 g
- Vláknina
- 5.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Jarní salát se šunkou a vejci
25min
Pošírovaná treska s pórkovou omáčkou, mrkví a rýží basmati
40min
Pstruh v balíčku s cuketovými tagliatellemi
30min
Kuřecí chilli salát s citrusy
27min
Lasagne se špenátovo ricottovou náplní
1h 20min
Risi e bisi
55 min
Cibulovo-ricottové muffiny se šalvějí
1h
Teplý zeleninový salát, máslová pěna a krusta z bílé veky
35min
Rybí šňůrky s teplou vinaigrette
50min
Tuňákové kuličky
30min
Losos s balzamikovým octem a cuketovými nudlemi
25min
Avokádový tatarák
15 Min