Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 - 400 gramů jasmínové rýže
- 300 - 580 gramů vody
- 10 - 20 gramů oleje
- ½ - 1 čajová lžička soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 964 kJ / 230 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 46 g
- Tuk
- 3 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 284 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Čirý vývar z hovězího masa
3 Std. 45 Min
Drůbeží vývar
1h
Šlehačka
10min
Bramborová kaše
50min
Vařená bílá dlouhozrnná rýže
35min
Vařené brambory
30min
Rýže, vařená
25 min
Vařená hnědá (natural) dlouhozrnná rýže
55min
Kuřecí vývar plný kolagenu
12h 10min
Bramborová kaše (s krytem mixovacích nožů 2v1)
35min
Lehce orestované zelené fazolky
25 min
Vařená basmati rýže
35min