Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 gramů křenu
- 5 kusů ředkviček, červených
- 2 polévkové lžíce hořčice, plnotučné
- 50 gramů Eidamu, napůl
- 1 špetka soli
- 1 špetka pepře, mletého
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 40 kJ / 10 kcal
- Protein
- 0.8 g
- Sacharidy
- 0.3 g
- Tuk
- 0.5 g
- Vláknina
- 0.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pomazánka z čabajky nebo loveckého salámu
5min
Studentská retro pomazánka (Sloní žrádlo)
50min
Vaječné kanapky
5min
Ovar s křenem
2h 15 min
Huspenina
2 Std. 25 Min
Ředkvičková omáčka s křenem
Žádné hodnocení
Salát z červeného zelí s gorgonzolou a fíky
10min
Sýrová pomazánka Almogrote
1h
Lehký bramborový salát s jablky a koprem
1h
Škvarková pomazánka
5min
Salát Boleslaw
10min
Zelný salát s křenem
10min