Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- máslo na vymazání
- 100 gramů hořké čokolády obsahující 50 % kakaa
- 100 gramů cukru
- ½ vanilkového lusku, na kousky
- 100 gramů bílé čokolády, na kousky
- 3 vejce
- 200 gramů čerstvého sýra
- 250 gramů ricotty
- 45 gramů kukuřičného škrobu
- 1 ½ čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
- 200 gramů jahod, na čtvrtky (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 1077 kJ / 257 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mrkvové muffiny s vlašskými ořechy
45 min
Čokoládovo-malinový zatočený dort
4h 30 min
Double čokoládové sušenky
45 min
Borůvkové cupcaky s krémem z bílé čokolády
1h 45 min
Čočkoví ptáčci na špagetovém lůžku
1h 5min
Křupavé PALEO cereálie (bez lepku)
30 min
Krevetové lupínky
Žádné hodnocení
Zmrzlina z lískových oříšků
12h 45min
Bulgurovo-špenátové placky s vejci a rajčatovým čatní
1 Std. 10 Min
Banánovo-arašídové cookies (bez lepku)
1 Std. 40 Min
Římské gratinované artyčoky
Žádné hodnocení
Losos na fenyklu s brokolicí v páře
30 min