Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 gramů celeru, bulvy, na kousky (5 cm)
- 125 gramů bílého jogurtu
- 10 gramů řepkového oleje
- 25 gramů jablečného octa
-
1 ½
polévkové lžíce hořčice
nebo 1 ½ polévkové lžíce dijonské hořčice - 1 polévková lžíce citrónové šťávy
- 1 polévková lžíce pomerančového džusu (volitelně)
- ¾ - 1 čajová lžička soli
- ¼ čajové lžičky pepře, čerstvě umletého
- 1 čajová lžička medu
- 1 na špičku nože kmínu, mletého
- 60 gramů rozinek
- 60 gramů vlašských ořechů, loupaných, pokrájených na menší kousky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 622 kJ / 148 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pomazánka z červené řepy
5 min
Tuňákový dip s vlašskými ořechy
15 min
Mrkvovo-rukolový dip
40 Min
Salát z červeného zelí s gorgonzolou a fíky
10 Min
Dip z červené řepy
15 min
Petrželový nápoj
5 min
Falešná humrová pomazánka
15 min
Podzimní celerový salát
15 min
Ruský salát z červené řepy
1h 10min
Salát z červené řepy
10 Min
Salát z červené řepy s jablky a ořechy
10 Min
Dýňový krém s kari
35min