Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 gramů pečené červené papriky, konzervované
- 20 gramů extra panenského olivového oleje
- 20 gramů pomerančové šťávy, čerstvě vymačkané
- 10 gramů vody
- 2 špetky pálivé omáčky, Tabasco® (volitelně)
- 130 gramů másla
-
1
čajová lžička papriky, mleté, sladké, uzené
nebo 1 čajová lžička papriky, mleté - 4 žloutky
- 1 čajová lžička soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 Kompletní recept
- Kalorie
- 6954 kJ / 1659 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 173 g
- Nasycený tuk
- 82 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 1616 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tuňákový tatarák s avokádovým krémem
20 Min
Holandská omáčka
15 min
Pstruh s celerovým pyré a omáčkou z potočnice
1 Std. 30 Min
Anglický vanilkový krém Custard
10 Min
Ředkvičková omáčka s křenem
Ninguna valoración
Špagety s rajčatovou omáčkou a očními bulvami
1 Std. 25 Min
Kaviárový krémový sýr na toastu s ředkvičkovým salátem
Ninguna valoración
Kuřecí polévka s kukuřicí a brokolicové terinky
1 Std. 25 Min
Hráškovo-zázvorová polévka a citrónový losos s brokolicí
50 Min
Slávky alla Medoc
50 Min
Sýrová polévka s pivem a uzenou klobásou
35 Min
Mrkvový dort (Moehrentorte)
2 Std.