Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
3 - 4
polévkové lžíce řeřichy (10 gramů), bez kořínků
nebo 3 - 4 polévkové lžíce pažitky (10 gramů), nasekané - 60 - 80 gramů ředkviček, červených
- 200 gramů čerstvého sýru
- ¼ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky pepře, černého, mletého
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 361 kJ / 86 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 0.2 g
Alternativní recepty
Hermelínová pěna
10 min
Pomazánka s tvarůžky a chilli papričkou
10 min
Česnekovo sýrová pomazánka
5 min
Pomazánka z rybiček v tomatové omáčce
5 min
Falešná humrová pomazánka
15min
Šunková pěna
5 min
Čabajská pomazánka
15min
Mrkvová pomazánka
7 Min
Pomazánka z červené řepy
5 min
Avokádová pomazánka
7 Min
Třená niva
5 min
Pomazánka ze sušených rajčat
10 min