Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 gramů cibule, napůl
- 2 stroužky česneku
- 2 polévkové lžíce oleje
- 2 čajové lžičky červené papriky, sladké
- 40 gramů hladké mouky
- 1 špetka pepře, černého, mletého
- 1 čajová lžička soli
- 150 gramů frankfurtkých párků, nakrájených na kolečka
- 1000 gramů vody
- 1 kostka hovězího bujónu (pro 0,5 l vody)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1067 kJ / 255 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Sacharidy
- 9.7 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 1.4 g
Alternativní recepty
Česneková polévka
20 min
Houskové knedlíky
50min
Čočková polévka
1h 35min
Hrachová krémová polévka
25 min
Bramboračka se sušenými houbami
30min
Gulášová polévka
1h 5min
Katův šleh
35min
Kmínová polévka s bramborami
30min
Chlebová polévka
25 min
Fazolová polévka s klobásou
35min
Zelňačka
25 min
Bramborový guláš s párkem
40min