Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 gramů červené papriky, na kousky
- 140 gramů žluté papriky, na kousky
- 60 gramů cibule, napůl
- 1 stroužek česneku
- 30 gramů oleje
- 200 gramů vody
-
1
vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
nebo 1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody) - 100 gramů smetany
- ½ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- 1 špetka cukru
- ½ čajové lžičky sladké červené papriky
- 150 gramů mléka
- 10 stonků čerstvé bazalky, jen lístky, 2 stonky uschovejte na ozdobu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1636 kJ / 391 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 34 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rajčatová krémová polévka
30 分钟
Zeleninový krém
45 分钟
Rukolová polévka s kozím sýrem
25 min
Bramborová polévka s ořechovým pestem
50 分钟
Avokádovo-rajčatová polévka
40 分钟
Chřestová polévka s rukolou a bazalkou
40 分钟
Fazolové pyré
15min
Zeleninová polévka a vejce v kokotce se špenátem
1h
Brokolicový salát s goji
10min
Hummus s pečenou paprikou
5min
Polévka z červených paprik a cuket
55 分钟
Polévka ze zeleného chřestu s crème fraîche
30 分钟