Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 stroužky česneku
- 10 gramů čerstvé petržele, jen lístky
- 400 gramů čerstvých hřibů, očištěných, na čtvrtky
- 1 - 2 špetky mletého kajenského pepře, podle chuti
- 50 gramů olivového oleje
- ½ čajové lžičky soli
- 1 - 2 špetky mletého černého pepře
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 571 kJ / 137 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Sacharidy
- 4.7 g
- Tuk
- 12.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dohněda orestované proužky vepřového masa
15 Min
Restované houby (300 gramů)
25 Min
Restovaná zeleninová směs na polévku nebo pod maso
25 Min
Restovaná cibule (200 gramů)
20min
Restovaná paprika (200 gramů)
20min
Restované kuřecí proužky se slaninou
15 Min
Restovaná zeleninová směs
30min
Restovaná paprika (400 gramů)
25 Min
Restovaná červená paprika s cibulí
25 Min
Restovaná cuketa (200 gramů)
20min
Restované kostky kuřecího masa
15 Min
Restované proužky kuřecího masa
15 Min