Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Majonéza z hnědého másla
- 150 gramů másla
- 4 žloutky
- citrónová šťáva z 1/2 citrónu
- mořská sůl, podle chuti
Maková oplatka
- 180 gramů hladké mouky
- 60 gramů máku
- 90 gramů slunečnicového oleje
- 90 gramů vody
- 1 čajová lžička soli
Chřest na páře a dokončení
- 800 gramů vody
- 1 špetka soli
- 500 gramů chřestu
- směs bylinek, čerstvých, divokých
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 3365.8 kJ / 801.5 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 41.8 g
- Tuk
- 66.2 g
- Vláknina
- 6.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Šlehačka
10 Min
Sníh z bílků
5 Min
Guacamole s kaviárem
10 Min
Holandská omáčka
15min
Holandská omáčka
15min
Rizoto s mořskými plody a chorizem
1 Std. 5 Min
Slávky alla Medoc
50min
Pyré z mrkve, dýně a zázvoru
25min
Tatarák po francouzsku
1 Std. 10 Min
Chřest s pošírovaným vejcem a řeřichovým přelivem
35 Min
Chřest s rýží a citrónovou omáčkou sabayon
1 Std.
Chřest se šunkou, holandskou omáčkou a bramborami
1 Std.