Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hruškové pyré se zázvorem a vanilkou
- 1000 gramů hrušek, oloupaných, bez jádřinců, na menší kousky
- ½ vanilkového lusku
- 50 gramů cukru
- 1 - 2 čajové lžičky čerstvého zázvoru, nastrouhaného
Vafle
- 3 vejce
- 375 gramů mléka
- 250 gramů hladké mouky
- 70 gramů řepkového oleje
- 20 - 25 gramů cukru
-
1
čajová lžička domácího vanilkového cukru
nebo 2 čajové lžičky vanilkového cukru - 1 ½ čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
- 1 špetka soli
- řepkový olej
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 891 kJ / 212 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Sacharidy
- 35.3 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Skořicoví minišneci na špejli
1h 30min
Palačinky (Crêpes)
1h 15min
Vafle
40min
Profiterolky se šlehačkovo-limetkovým krémem
1h 10min
Rajčatová omáčka s masem (ragú)
1h 30min
Belgické vafle se šlehačkou a jahodami
1 Std. 50 Min
Nugátovo-čokoládová pěna s malinami
1h 20min
Čokoládové vafle s karamelovou polevou a banány
1h
Boloňské ragú
1h 15min
Čokoládový krém s banány
15 Min
Muffiny s medovým topingem a oříškovým griliášem
1h 30min
Vafle à la frittata
1h 20min