Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 gramů oleje, plus na vymazání
- strouhanka na vysypání formy
- 4 vejce
- 250 gramů cukru
- 200 gramů vaječného likéru
- 120 gramů kukuřičného škrobu
- 120 gramů hladké mouky
- 1 sáček kypřicího prášku do pečiva
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 981 kJ / 324 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 0.3 g
Alternativní recepty
Perníková bábovka s povidly a čokoládovou polevou
2 godz. 5 min
Tříbarevný koláč
2 Std.
Jablečný koláč s drobenkou z těsta
3h
Vánoční (adventní) věnec 2016
1 Std.
Bábovka s vaječným likérem
1h 20min
Makové řezy s citrónovou polevou
1 Std.
Povidlové buchty
2 Std. 10 Min
Ořechová bábovka
1h 10min
Koláč z černého čaje s vlašskými ořechy
35 Min
Bábovka s podmáslím
45min
Prezidentská bábovka
1 Std. 5 Min
Tvarohová buchta
12h 45min