Kompatibilní verze
Nakládané ředkvičky, bylinková emulze a pohankové chipsy
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Nakládané ředkvičky
- 15 gramů soli
- 15 gramů krystalového cukru
- 100 gramů octa, kvasného
- 300 gramů vody
- 5 gramů hořčičného semínka
- 700 gramů červených ředkviček
Bylinková emulze
- 250 gramů slunečnicového oleje
- 100 gramů čerstvého kopru
- 30 gramů jablečného octa
- 2 žloutky
- 10 gramů krystalového cukru
- 5 gramů soli
Pohankové chipsy
- 100 gramů pohanky, loupané
- 250 gramů vody
- řepkový olej, na smažení
- přepuštěné máslo, na opečení ředkviček
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 3313 kJ / 791 kcal
- Protein
- 6.63 g
- Sacharidy
- 30.88 g
- Tuk
- 70.88 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Majonéza
5 Min
Paštika z kachních jater
45min
Bílá čokoládová zmrzlina s čerstvým sýrem
12 Std.
Créme brulée
1 Std. 50 Min
Krém Saint-Germain
50min
Bazalkové pesto
10min
Dýňové půlměsíčky s tomatovým dipem
1h
Sušenková zmrzlina
4h 15min
Okurkový relish
1h 30min
Červená thajská kari pasta
15min
Mladá mrkev s ořechovým pestem a rozinkami
22 min
Čínská polévka s krevetovými kuličkami
20min