Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kuřecí galantina
- 150 gramů různých paprik (např. červené, zelené, žluté), na kousky
- 300 gramů kuřecích prsou, bez kůže, bez kostí, na kousky (3-4 cm)
- 300 gramů vykostěného kuřecího stehna, bez kůže, bez kostí (cca z 500 gramů kuřecích stehen), na kousky
- 1 špetka pepře černého, mletého
- 2 čajové lžičky zeleninové soli, domácí
- 500 gramů vody
Koprovo-jogurtový dresink
- 10 - 15 snítek čerstvého kopru, pouze listy
- 1 stroužek česneku
- 300 gramů bílého jogurtu
- 50 gramů majonézy
- 2 špetky soli, jemné
- Nutriční hodnoty
- na 1 krajíc / plátek
- Kalorie
- 140 kJ / 34 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zapečené portobello s bílou klobásou
30min
Cuketová polévka se žampióny
30min
Vejce se žampiónovou náplní
40 min
Hedvábné brokolicové pyré
30min
Lékořicový likér
1h 30 min
Rolovaná jehněčí plec s kapary a ančovičkami
Brak ocen
Kuličky s jehněčím masem a fetou
30min
Vejce se smetanou v lososovém lůžku
20min
Plněné žampióny
1h 5 min
Losos s pórkem a bylinkami
35min
Banánový dort s vaječným likérem
11 Std. 40 Min
Paštika z kachních jater
45min