Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 stroužek česneku
- 1 snítka čerstvého rozmarýnu
- 1 polévková lžíce čerstvého nasekaného tymiánu
- 1 polévková lžíce čerstvé petržele
- 1 špetka soli
- 1 špetka černého pepře, čerstvě umletého
- 100 gramů anglické slaniny
- 4 králičí stehna (cca 1000 gramů)
- 4 plátky sušené šunky (cca 50 gramů)
- 120 gramů bílého vína
- 60 gramů extra panenského olivového oleje
- 1000 gramů vody
- 500 gramů gnocchů
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2656 kJ / 634 kcal
- Protein
- 47.7 g
- Sacharidy
- 44.7 g
- Tuk
- 29.7 g
- Vláknina
- 0.01 g
Alternativní recepty
Kuře se smetanovo-zeleninovou omáčkou
50min
Rychlé hovězí Massaman kari
40min
Vepřové maso s houbami na víně
1 Std. 50 Min
Sladkokyselá, pomalu vařená vepřová žebírka
2h 25min
Králík na špenátovém lůžku
1h 10min
Pstruzi v holandské omáčce s bramborami
1h 5min
Roastbeef s hořčičnou omáčkou
1h 30min
Ryba s bramborami a rajčatovou omáčkou
50min
Treska s citrusovým máslem
50min
Candát se špenátem, linguine a omáčkou beurre blanc
35min
Celé kuřátko na pomerančích
1 Std. 25 Min
Vepřové kotlety s fazolemi a bramborami
2h