Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 gramů žluté cibule, napůl
- 1 stroužek česneku
- 10 gramů oleje
- 300 gramů brambor, vařených, na kousky
- 600 gramů vody
- 1 čajová lžička soli
-
1
kostka zeleninového bujónu
nebo 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty - 200 gramů kondenzovaného mléka, neslazeného
- 50 gramů crème fraîche
- 50 gramů rukoly, na kousky (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 574 kJ / 137 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kukuřičná krémová polévka
25min
Dýňový krém s kari
35 Min
Dýňovo-jablečná polévka s pečenými kaštany
40min
Polévka ze zrajícího sýru
25min
Parmazánová polévka s rýží
25min
Bramborová krémová polévka se zeleninou
35 Min
Chlebová pivní polévka
30 Min
Sýrová polévka s pivem a uzenou klobásou
35 Min
Křenová polévka s bramborami
30 Min
Polévka z batátů s rybími kousky
40min
Mrkvová krémová polévka
30 Min
Krémová květáková polévka
30 Min