Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 gramů petržele, čerstvé
- 1000 gramů vody
- 1 čajová lžička oleje
-
200
gramů dlouhozrnné rýže
nebo 200 gramů rýže basmati - 1 čajová lžička mořské soli
- 4 vejce, důkladně omytá, nebo zabalená do pečicího papíru
-
300
gramů uzené makrely
nebo 300 gramů uzeného lososa - 40 gramů másla, nakrájeného na kousky
- 100 gramů smetany, min. 30 % tuku
- ¼ čajové lžičky pepře černého, mletého, dle chuti
- 1 čajová lžička kari
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 2006 kJ / 480 kcal
- Protein
- 31.5 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 21.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Šašlik s rajčatovou salsou
35min
Cuketové bábovičky
50min
Francouzský chléb s vlašskými ořechy
2h 10 min
Losos ve smetanové omáčce se žampiony
50min
Louhovaná srdíčka
1h
Mandlové taštičky briouat s medem a sezamovými semínky
Žádné hodnocení
Čekanka s mletým masem, rýží a rajčatovou omáčkou
1h
Sýrové rolky á la Fornetti
45min
Taštičky s bramborovou-hráškovou nádivkou
Žádné hodnocení
Bramborové koláčky s prejtem a červenou cibulí
Žádné hodnocení
Antioxidační náboj s kokosovým mlékem
Žádné hodnocení
Malinové suflé s anglickým krémem (bez lepku)
Žádné hodnocení