Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 lístků čerstvé máty
- 450 gramů brambor, oloupaných, na kousky
- 450 gramů hrášku, zeleného, mraženého, předem rozmraženého
- 230 gramů vody
- 1 čajová lžička soli
- 30 gramů másla
- 30 gramů bílého jogurtu, smetanového
- 1 - 2 špetky muškátového oříšku, mletého
- 1 - 2 špetky černého pepře, čerstvě umletého
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 634 kJ / 151 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Sacharidy
- 26.3 g
- Tuk
- 4.6 g
- Vláknina
- 5.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Placky z ovesných otrub (bez laktózy)
Pas d’évaluation
Bavorské knedlíky s bazalkou
20 min
Pizza z bramborového těsta (bez lepku)
8 godz.
Avokádovo-rajčatová polévka
40min
Jemná treska s mascarpone
35min
Omeleta s parmazánem
45min
Tvarohová pomazánka s pečenými banány
20 min
Marinované hovězí na červeném víně s polentou
12h 30min
Pyré z mrkve, dýně a zázvoru
25 min
Lasagne s pestem, bramborami a fazolkami
2h
Ostré kuřecí kuličky s bulgurem
45min
Bramboráky se zelím a slaninou
20 min