Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 pórek, velký
- 1000 gramů vody
- 130 gramů jarní cibulky, bez zelené části, na kousky
- 2 vrchovaté polévkové lžíce čerstvé máty, nasekané na jemno
- 120 gramů feta sýru, na kostičky
- 150 gramů tvarohu
- 150 gramů smetany, min. 30% tuku
- 5 gramů agar-agaru
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 2 špetky pepře, černého, mletého
- 25 gramů másla, soleného
- 150 gramů kukuřičné mouky, polenty
- 10 gramů olivového oleje, na vymazání
- 30 gramů parmazánu, strouhaného
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 2043 kJ / 498 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 32 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tiramisu (bez laktózy)
12h 40 min
Krém Karamel
3h
Peprmintové čokoládové bonbóny - nepečené
1h 25min
Hrušky v červeném víně
Brak ocen
Zabaione
15min
Polský domácí medový likér krupnik
25 min
Sezamové pralinky s pumpernicklem
Brak ocen
Badyánový likér
Brak ocen
Mandlový chlebíček z karobové mouky
1h 10min
Marocké jehněčí s kuskusem
Brak ocen
Puding v páře s malinovým džemem
55 min
Kokosovo – limetkové sušenky
1h